EXPIRION is geworden tot Premium Installateur van Mercedes-Benz Energieopslag. Dit ging op basis van strikte criteria. EXPIRION is slechts één van de drie unieke Nederlandse ondernemingen die de energieopslagsystemen installeert en verkoopt in opdracht van Mercedes-Benz.


Het opslaan van energie is belangrijk voor de toekomst. Het opslagsysteem van Mercedes-Benz biedt particulieren en bedrijven een economische en betrouwbare oplossing voor hun energiebeheer. De energievoorziening wordt minder afhankelijk en efficiënter. Met een energieopslagsysteem kunnen huishoudens en bedrijfseigenaren met hun eigen zonnepanelen een overschot aan zonne-energie nagenoeg zonder verlies opslaan. Het energieopslagsysteem is een besparende en veilige oplossing voor uw energiemanagement. Dankzij het systeem bent u onafhankelijk van elektriciteitsprijzen, het tijdstip van de dag, de stroomvoorziening van het openbare elektriciteitsnet en van het weer. Zeker indien u zonnepanelen op uw dak heeft, is een energieopslagsysteem een fijn model. Het opslagsysteem bestaat uit hoogwaardige lithium-ion technologie en Duitse topkwaliteit van Mercedes-Benz. Het product kent naast veiligheid ook nog eens een lange levensduur. 


Er zijn drie verschillende segmenten, zoals u op de onderste afbeelding kunt zien. Het onderste energieopslagsysteem (tot 20 kWh) is geschikt voor installaties tot tachtig zonnepanelen. Het middelste systeem is bestemd voor grotere installaties van maximaal 2.000 zonnepanelen. Grootschalige veldopstellingen en andere grote installaties van duizenden zonnepanelen behoeven het bovenstaande opslagsysteem.


Elke installatie kan individueel geconfigureerd en aangepast worden aan de behoeften van de specifieke gebruiker. Zo kan het kleinste

energieopslagsysteem aan acht accumodules worden gekoppeld voor een totale energieopslagcapaciteit van 20 kWh.

energieopslag mercedes-benz

0252-516420

Bereikbaar tot 21:00


wij werken o.a. met de volgende merken:

EXPIRION

Experts in Solar
Van de Woestijneheem 37

2182 WL Hillegom
T: 0252-516420
E: info@expirion.nl