wij werken o.a. met de volgende merken:

'De verwachte opbrengst van de 675 zonnepanelen op het dak van Meko-hulsebosch wordt geschat op ongeveer 175.000 kW/h'

monitoring via sunny portal

meko-hulsebosch in vogelvlucht

over het project

Bloemenkweker en verkoper van aanverwante producten Meko-Hulsebosch uit Hillegom heeft in totaal 675 zonnepanelen laten plaatsen die zijn verdeeld over twee verschillende daken. Met behulp van een hijskraan van Kraanverhuur M. Verschoor B.V. uit Sassenheim werd een aantal zonnepanelen op het dak gehesen. De zonnepanelen zijn geplaatst op een stalen dak dat een hoek heeft van 120 graden. De verwachte opbrengst van de installatie van de zonnepanelen wordt geschat op ongeveer 175.000 kW/h. 

Meko-Hulsebosch is een groeiend bedrijf uit Hillegom dat is gelegen aan de Veenenburgerlaan. Het bedrijf verkoopt voornamelijk bloembollen en patioproducten. De specialiteit van het bedrijf zijn de bollen in pot met toegevoegde waarde. Bovendien verkoopt Meko-Hulsebosch speciaal tijdens feestdagen exclusieve thema-producten.  

0252-516420

Bereikbaar tot 21:00


Opdrachtgever:

meko-hulsebosch b.v.

Gegevens en statistieken van een installatie zonnepanelen zijn te monitoren (ofwel: te bewaken). Op de website van Sunny Portal (van SMA) staan vrijgegeven installaties. In Nederland zijn er ruim vijfduizend installaties vrijgegeven. Deze gegevens zijn openbaar en toegankelijk voor iedereen. Ze geven een goed en duidelijk inzicht over hoe de monitoring van een systeem eruitziet. Echter worden niet alle gegevens vermeld, want er gelden natuurlijk privacyredenen en bovendien bestaat er altijd nog iets als respect voor de opdrachtgever. U kunt hier de monitoring bekijken van de installatie zonnepanelen die op het dak van Meko-Hulsebosch in Hillegom zijn geplaatst. Het installatieprofiel en het overzicht van de installatie zijn zichtbaar. 

EXPIRION

Experts in Solar
Van de Woestijneheem 37

2182 WL Hillegom
T: 0252-516420
E: info@expirion.nl