Er is een aantal beweegredenen om zonnepanelen op het dak van uw woning of uw bedrijf te plaatsen. Zo kan het zijn dat u graag 'groen bezig' bent, omdat dankzij zonnepanelen de uitstoot van CO2 daalt. En dat doet ons milieu natuurlijk alleen maar goed. 

En wat dacht u van het financiële plaatje? U bespaart geld door een zonne-energiesysteem te realiseren. Een lagere energierekening is dus ook één van de voordelen van zonnepanelen. Energiekosten dalen, omdat u minder (of helemaal geen) stroom afneemt van uw huidige energieleverancier. Leuk weetje: Een gemiddeld huishouden kan jaarlijks honderden tot duizenden euro’s besparen door het laten aanbrengen van zonnepanelen.  Bovendien stijgt ook nog eens de waarde van uw woning. Dit komt doordat de woonlasten voor de koper lager zijn bij duurzame woningen. ​Daarnaast is het tegenwoordig niet aantrekkelijk om uw geld op de bank te zetten, omdat u wilt sparen. Dit vanwege de ongelooflijk lage rente van tegenwoordig. Daarom kunt u dit geld beter investeren in zonnepanelen. Kortom: van bank naar dak! En: van leeg dak naar energiedak! EXPIRION streeft echter wel naar een hoog rendement dat op de lange termijn dient tot zo'n 30 jaar. De lage prijs van panelen is voor sommige opdrachtgevers in eerste instantie vaak belangrijk, maar kan leiden tot een lager rendement. Op de lange termijn is het dus voordeliger om duurdere, betere zonnepanelen aan te schaffen. Koersen op de korte termijn is stelen van je kinderen en kleinkinderen.

Graag denkt EXPIRION mee met de opdrachtgever. Wij zien goed in wat de drie belangrijkste onderdelen zijn voor het aanschaffen van zonnepanelen: de kwaliteit van de materialen, de kwaliteit en veiligheid van de installatie en de nazorg en garantie van de producten en installatie.

Zonnepanelen gaan lang mee (want duurzaamheid wint altijd). Fabrikanten van de panelen geven gemiddeld een garantie van 25 tot 30 jaar. In de praktijk blijkt echter dat de zonnepanelen nog veel langer meegaan. De omvormers (apparaten die de zonnepanelen aansluiten op het lichtnet) zijn bovendien ook erg betrouwbaar. Een andere reden om zonnepanelen te laten plaatsen, is omdat zonnecellen goedkoper stroom opwekken dan kolen of gas (fossielen brandstoffen). Bovendien zien wij duurzaamheid als een manier van gelukkiger worden in het leven.

Waarom zonnepanelen?

Het team van EXPIRION v.l.n.r.: Ralph Burgerhout, Jaap Burgerhout en Joost Veenstra

Missie & Visie

EXPIRION heeft zich het doel gesteld om bedrijven een belangrijke rol te laten spelen in het duurzaam opwekken van energie. Ook wil EXPIRION aantonen dat investeringen hierbij rendabel zijn door een lange levensduur te combineren met een korte terugverdientijd. 

 

Over ons

EXPIRION is door SMA gecertificeerd als advanced installateur van hun volledige productlijn, waaronder de grotere commerciële installaties. Deze installaties kunnen verder uitgebreid worden met energieopslagsystemen.

advanced installateur

​​​EXPIRION is specialist in het uitvoeren van grootschalige zonne-energieprojecten. Daarnaast installeren wij ook zonnepanelen op daken van woningen. Wij ontzorgen onze klanten volledig door het gehele traject van A tot Z uit te werken. Hierdoor kan de opdrachtgever zichzelf blijven concentreren op zijn eigen corebusiness!


Zonne-energieprojecten zijn onze corebusiness en dat maakt ons uniek, want wij focussen ons enkel en volledig op zonne-energie en energieopslag. Daar ligt onze grote kracht. Bovendien vinden wij het belangrijk om naar kwaliteit te werken. Kwaliteit is het uitsluiten van toeval. Wij weten waar we onze spullen vandaan halen en willen geen enkele risico's lopen door onbekend materiaal te gebruiken. Voor ons is kwaliteit overigens geen daad meer, maar een gewoonte (zie onze projecten). Kwaliteit is bovendien de enige gepatenteerde bescherming die wij als bedrijf hebben. Daarom werken wij alleen met goede producten van gelouterde leveranciers. 


EXPIRION werkt in vier stappen aan een project. De eerste stap is het analyseren van het huidige energieverbruik. Mocht er tijdens deze analyse blijken dat een dakrenovatie of asbestverwijdering een onderdeel van het project zal worden, kunnen deze werkzaamheden door EXPIRION en partners worden uitgevoerd. Een van onze partners is Kooi Katwijk B.V., een bedrijf dat gespecialiseerd is in klimaatoplossingen voor bedrijfshallen en werkruimtes. Vervolgens dient EXPIRION de subsidie in: wij zijn ervaren met het aanvragen en laten goedkeuren van SDE+-Subsidie. Tijdens de andere stappen stellen we het businessplan op en voeren wij de installatie uit. Aan dit laatste kan worden toegevoegd dat de installatie gemonitord wordt: zo kunt u bijhouden wat de zonnepanelen op het dak uw bedrijf of woning daadwerkelijk opleveren. 

EXPIRION

Experts in Solar
Van de Woestijneheem 37

2182 WL Hillegom
T: 0252-516420
E: info@expirion.nl

Officieel gecertificeerd  en gelicentieerd als advanced installer van SMA en voor installation and commissioning van opslagsystemen van TESVOLT

0252-516420

Bereikbaar tot 21:00


​​

© EXPIRION 2018