EXPIRION B.V. 

Experts in Solar
Van de Woestijneheem 37

2182 WL Hillegom
T: 0252-516420
E: info@expirion.nl

​KvK-nummer: 72002492

​​

© EXPIRION B.V. 2013-2018 

Officieel gecertificeerd  en gelicentieerd als advanced installer van SMA en voor installation and commissioning van opslagsystemen van TESVOLT

0252-516420

Bereikbaar tot 21:00


Ook met het bedrijf Kooi Katwijk B.V. werkt EXPIRION tijdens projecten samen indien dit nodig is. Dit bedrijf kan ons namelijk van dienst zijn bij het monteren van bedrijfshallen, werkruimtes en kassen. Het renoveren van daken en het verwijderen van asbest wordt ook door Kooi Katwijk B.V. uitgevoerd. Het kan mogelijk zijn dat een dak vooraf deels gerenoveerd moet worden vóór de zonnepanelen op het dak kunnen worden geïnstalleerd. 

 Een kraan van M. Verschoor B.V. tijdens de aanlevering van zonnepanelen bij het project bij Van Dooren Transport in Hillegom. 

Eén van deze partners is M. Verschoor B.V. uit Sassenheim. Dit bedrijf verhuurt hijskranen en dat is voor EXPIRION natuurlijk een uitkomst. Zonnepanelen worden aangebracht op het dak van een woning of bedrijf. Het is in veel gevallen niet mogelijk de panelen eigenhandig het dak op te krijgen. Een hijskraan van Verschoor vereenvoudigt deze hele operatie door de pallets met zonnepanelen het dak op te hijsen. M. Verschoor B.V. is al 40 jaar een specialist op het gebied van horizontale en verticale transport. 

PARTNERS VAN EXPIRION

Bovendien heeft EXPIRION een partnership met Vernooy Dakwerken, een bedrijf uit Bennebroek dat zich richt dakbedekkingstechniek. Het bedrijf houdt zich onder andere bezig met dakrenovaties en het aanbrengen van nieuwe daken. Vernooy en EXPIRION ondersteunen elkaar zodra de verlangens en behoeften van de opdrachtgever zich hiervoor lenen. 

EXPIRION kan niet alles alleen uitvoeren. Daarom schakelt EXPIRION zo nu en dan een partner in. Met een verschillende gespecialiseerde bedrijven heeft EXPIRION zodoende een partnership gesloten om kwaliteit te waarborgen.