TESVOLT biedt een technische opslagoplossing voor elke toepassing: het Lithium Storage System TS. Dit systeem (‘De commerciële allrounder’)  is zeer flexibel, doordat het volledig aan elke behoefte kan worden aangepast, maar is daarnaast ook één van de meest geavanceerde én efficiënte opslagsystemen. Daarnaast is het opslagsysteem van TESVOLT een van de meest duurzame producten op de huidige markt, dankzij de hoogwaardige accucellen in het systeem – die afkomstig zijn uit de auto-industrie.  Een introductie van het product.

Door Joost Veenstra

Maximale veiligheid
TESVOLT maakt gebruik van cellen van Samsungs SDI. Dit zijn prismatische batterijcellen (cellen in de vorm van een prisma) die ongekend duurzaam, veilig en krachtig zijn – vooral in vergelijking met ronde cellen. Deze prismatische cellen zijn zelfs extreem veilig, daar een cel geen vlam zal vatten wanneer het met een spijker doorboord zal worden.  Op het volledige opslagsysteem rust tevens een prestatiegarantie van 10 jaar.

Lange levensduur en hoogwaardige prestaties
Het opslagsysteem van TESVOLT gaat overigens lang mee. De componenten kunnen namelijk 8000 cycli (volledige laadcycli) mee en bieden een levensduur van 30 jaar. Bovendien levert het opslagsysteem over hoogwaardige prestaties. Zo slaat het systeem energie bijzonder snel op, maar kan het deze energie ook nét zo snel weer vrijgeven. Het opslagsysteem is geoptimaliseerd voor professioneel gebruik in de commerciële markt, maar ook voor toepassing in de landbouw en industrie is het systeem uitermate geschikt. Het volledig opladen van de TESVOLT kan - in geval van nood - binnen één uur (4C), al is het beter dit langzamer aan te doen (1C). 

Flexibiliteit: nu én in de toekomst
Het opslagsysteem biedt niet alleen flexibele configuratieopties op het moment van aanschaf, daar het ook mogelijk is om in de toekomst de capaciteit van het systeem uit te breiden. Dit kan dankzij de Active Battery Optimizer-technologie, waarover het systeem beschikt.

energieopslagsysteem tesvolt

0252-516420

Bereikbaar tot 21:00

EXPIRION B.V. 

Experts in Solar
Van de Woestijneheem 37

2182 WL Hillegom
T: 0252-516420
E: info@expirion.nl

​KvK-nummer: 72002492

Officieel gecertificeerd  en gelicentieerd als advance installer van SMA en voor installation and commissioning van opslagsystemen van TESVOLT

​​

© EXPIRION B.V. 2013-2019